ÜNLÜ İSİMLERDEN O GAFA TEPKİ; 'ALLAHU EKŞİN NE YAHU?'

Bülent Ersoy'un programında Bülent Ersoy takliti yapan Fehmi Dalsaldı kızdıran bir gafa imza attı.

Show TV'de yayınlanan Bülent Ersoy Show'da bu hafta sahnede iki Bülent Ersoy birden yer aldı.  Komedyen Fehmi Dalsaldı'nın Bülent Ersoy kılığında stüdyoya geldiği programda ilginç  anlar yaşandı. Bülent Ersoy ve Dalsaldı bir ara ayakta sohbet ederken, Dalsaldı tekbir getirmek istedi ancak bir gafa imza attı.

Dalsaldı, Allahu Ekber yerine Allahu Ekşın deyince Bülent Ersoy biraz durakladı, sonra bu hatayı düzeltti. Ünlü isimler ise Twitter adreslerinden yaptıkları yorumlarda, Dalsaldı'nın bir anda stüdyodan gitmesini buna bağladı. Ancak Dalsaldı çok geçmeden Nur Yerlitaş takliti ile tekrar yayına döndü.

İşte o yorumlar:

Atilla Taş: Bülent Ersoy'un Düşmanı değilim,sadece abartılı tavırlarından rahatsızım dedim ve eleştirdim. Beni dinlese ne güzel olurdu.

Cemil İpekçi: Vallahi Billahi bilmem ama bu gece Bülent Ersoy gözüme çok hoş geldi,hele gerdanı Maşallah mahpeyker gibi.

Onur Akay: Fehmi Dalsaldı bir anda gitti. Sanırım nedeni Bülent Ersoy takliti esnasında Allahu ekşın demesi. Saygılı olmak lazım.

Olcay Ünal Sert: Bülent Ersoy'un taklidini yapan Fehmi Dalsaldı kırdığı potun farkında değil galiba, 'Allahû Ekşın' ne demek yahu? Biraz saygı lütfen...

Funda Erkoç: Bülent Ersoy bu hafta Linet'i konuk ediyor artık cayır cayır bağırırlar ses yarıştıracağız diye.