Ünlü ekran yüzü Halk TV ile anlaştı! Mahiroğlu’ndan ‘hoşgeldin’ mesajı

Geçtiğimiz günlerde Haber Global ile yollarını ayıran başarılı ekran yüzünün yeni adresi Halk TV oldu.

2018 yılından bu yana çalıştığı Haber Global ile yollarını geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde ayıran sunucu Senem Toluay Ilgaz, medyadaki geleceği hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı. 

Başarılı sunucu bugün, Halk TV patronu Cafer Mahiroğlu'nun paylaşımını alıntılayarak yeni adresinin Halk TV olduğunu takipçilerine duyurdu.

SENEM TOLUAY ILGAZ KİMDİR?

Sunucu Senem Toluay Ilgaz İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Mesleğe radyoda, Hür FM haber merkezinde başladı. Ardından Türkiye'nin ilk haber radyosu Radyo Foreks'te muhabir ve editör olarak çalıştı. Kuruluşundan itibaren 10 yıl boyunca CNN Türk'te muhabir, editör ve sunuculuk yaptı. Dünyanın 12 ayrı başkentindeki muhabir ağıyla dış politika haberlerinin üretildiği One Ajans'ta TRT Türk için hazırlanan "Dünya Bülteni" programını sundu.

Buradaki 2 yılının ardından AL Jazeera Türk'e geçti. 4 yılın sonunda Haber Türk'te göreve başladı. Haber kuşağı sunumu ve tartışma programları yaptı.

2018 Mayıs ayından 2023 Ocak ayına kadar Haber Global'de çalışan Ilgaz, "13'ten 16'ya", "Gündem" ve "Neden?" isimli programları hazırlayıp sundu.