ULUSLARARASI MİZAH FESTİVALİ “KOMEDİDE YENİ YÜZLER”İNİ ARIYOR!

Uluslararası Mizah Festivali; “Komedide Yeni Yüzler” amatör “stand-up” yarışmasında yeni yetenekleri arıyor!

12–15 Mayıs 2011 tarihleri arasında ilk kez gerçekleşecek Uluslararası Mizah Festivali; “Komedide Yeni Yüzler” amatör “stand-up” yarışmasında yeni yetenekleri arıyor! Ön elemesi 5 Mayıs 2011, Perşembe günü saat 14:00’te Beyoğlu Haymatlos Bar’da gerçekleşecek bu eğlenceli yarışmaya kendine güvenen herkes davetli!

“Komedide Yeni Yüzler” yarışması; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beyoğlu Belediyesi’nin destekleriyle, Hayalgücü Organizasyon tarafından düzenlenen Uluslararası Mizah Festivali kapsamında gerçekleşecek. “Stand-up” dünyasına yeni isimler kazandırmayı amaçlayan yarışma amatörlerin ve yarı-amatörlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

12–15 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Mizah Festivali; Beyoğlu’nda yaklaşık 30 mekânı ve açık hava etkinliklerini kullanarak renkli bir program sunacak. Sanatseverler festival kapsamında; geleneksel mizah sanatlarından Seyirlik Oyun, Meddah, Ortaoyunu, Karagöz gibi gösterilerin yanı sıra, kabare, doğaçlama tiyatro, vodvil (hafif güldürü), “stand-up”, pandomim, karikatür gibi sanatları içeren etkinliklerle çeşitli sohbet, sergi ve atölyeleri takip etme imkânı bulacaklar.

Danışma kurulu Ayhan Taş, Mehmet Esen, Mehmet Çağçağ ve Metin Üstündağ’dan oluşan Uluslararası Mizah Festivali’nin açılışı; 12 Mayıs 2011, Perşembe günü İstiklal Caddesi’nde düzenlenecek Karnaval Yürüyüşü ile gerçekleşecek.


Bilgi için: www.mizahfest.org