TRT'deki cemaatçi avı paralel komediye dönüştü!

Sina Koloğlu, TRT'de cemaatçi avı adı altında kişisel hesapların ve dedikoduların devreye girdiğini yazdı.

AK Parti ile Gülen Cemaati arasındaki kavgada en tartışmalı kurumlardan olan TRT'deki cemaatçi avına dair çarpıcı iddialar ileri sürülüyor. Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, TRT'deki "paralel komediyi" köşesine taşıdı.

Koloğlu, TRT'de cemaatçi avı adı altında kişisel hesapların ve dedikoduların devreye girdiğini, hükümetin cemaatlegirdiği kavganın kurumdkai kişisel hesaplara alet edildiğini yazdı.

İşte Koloğlu'nun yazısındaki ilgil bölüm:

60 KİŞİ PARALEL İLAN EDİLDİ VE KOVULDU

Meşhur ‘Aralık Operasyonu’ndan sonra TRT’de 60 kişi ‘paralel’ ilan edildi ve işine son verildi.

Son olarak 5 üst düzey yöneticinin aynı şekilde, kurum ile ilişkisi kesildi.
Emri Başbakanlık verdi. Genel müdürün haberi olmamış. Bir isim dikkat çekiyor; Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Koyunlu. Genel Müdür İbrahim Şahin’in kaymakamlık yıllarından arkadaşı. Bir söyleşide Ahmet Koyunlu şöyle demişti:
“6,5 yılda TRT, İbrahim Şahin liderliğinde 20 kişilik bir çekirdek kadro ile devrim yaptı...”

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ÇİLEDEN ÇIKMIŞ!

Akdeniz Gazetesi’ne verdiği söyleşideki çekirdek kadroda kendisi de bulunuyordu! Kulağıma gelen, çok kızmış bu paralel iddiasına (TRT koridorlarında bağırdığı iddia ediliyor!)

PARALELCİ DİYE DEDİKODU MEKANİZMASI İŞLİYOR!

Bir yorum da şöyle: “Paralelci diye iddia edilenlerin sayısı bir elin parmağını geçmez. MHP yanlısı bürokratlar, hatta içki içenler bile var görevden alınanlar arasında...” Dedikodu mekanizması fena işliyor. Böyle zamanlarda birbirine gıcık kapanlar vs. fırsatı iyi değerlendirir.