TRT Müzik kanalına yeni yüz, yeni program! (Medyaradar/Özel)

Yeni yayın dönemine iddialı programlar ile girmeye hazırlanan TRT Müzik kanalına yeni bir yüz katıldı.

TRT Müzik kanalı yeni yayın dönemine iddialı programlarla başlıyor. 

2017 yılının yeni yayın döneminde, yer alan programlardan biri olan “Saz ile Söz İle” programını yeni bir yüz sunacak.

Sunuculuğunu ve solistliğini sanatçı Ekrem Arpak’ın hazırladığı program da, müzik dışında, televizyon, spor, sinema  ve siyaset dünyasının önemli isimleri konuk olarak yer alacak.

Programının iddialı olduğunu vurgulayan Arpak "Türküleri yeniden ayağa kaldırmaya ve dostluk, kardeşlik, vefa, arkadaşlık, birlik beraberlik gibi değerlerimiz ile harmanlayıp izleyiciye özledikleri Halk Müziğimizi vermeye çalışacağız. Bunun için 40 kişiyi aşkın dev bir ekip ile gece gündüz çok çalıştık. İzleyiciyi klasik programların akışına esir etmeden konuklarımız ile hayatı, müziği, güncel yaşamı canlı konser tadında sunma gayreti ile sevecekleri bir program için büyük emekler veriyoruz. Eminim ki TRT Müzik izleyicileri bu programı çok sevecek. ‘’  dedi.



İLK PROGRAMDA  MESUT YAR VE ALİYE MUTLU VAR

23 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan programa konuk olarak televizyon dünyasının önemli isimlerinden Mesut Yar katılıyor. Ayrıca müzik dünyasının kadife sesli sanatçısı Aliye Mutlu da programı şarkılarıyla renklendirecek . “Saz ile Söz İle” programının yapımcılığını Mehmet Arpak yapıyor. Yönetmenliğini Gökhan Ateştürk’ün üstlendiği programda Genel Koordinatör Derya Arpak, yürütücü yapımcı ise Derya Yıldırım.





MEDYARADAR/ÖZEL