TRT HABER'DE SIRADIŞI BİR PROGRAM! MECLİS TAKSİ'Yİ HANGİ GAZETECİ SUNACAK? (MEDYARADAR- ÖZEL)

TRT Haber, büyük ilgi çekecek, merakla izlenecek bir yapımı izleyicileriyle buluşturuyor..

TRT Haber, yine büyük ilgi çekecek, merakla izlenecek bir yapımı izleyicileriyle buluşturuyor: MECLİS TAKSİ…
 
Her hafta siyaset dünyasının ünlü isimlerini konuk edecek   ’’MECLİS TAKSİ’’ hem yolcularını gidecekleri yere ulaştıracak hem de birbirinden sıcak sohbetlere evsahipliği yapacak.

Ulgar Ajansın yapımcılığını üstlendiği, Gazeteci Deniz Güçer’in sunduğu Meclis Taksi her hafta bir siyasiyi ağırlayacak.

Milletvekili ya da Bakan, her hafta siyasete yön veren bir isim Meclis Taksi’nin direksiyonuna geçecek, kah taksi durağında bekleyecek kah yoğun trafikte müşteri arayacak.

Taksi yolculuklarını bambaşka bir hale dönüştürecek Meclis Taksi’de kimi zaman sürücü soracak müşteri yanıtlayacak, kimi zaman da müşteri merak ettiklerine ilk ağızdan yanıt alacak.
 
Meclis Taksi’de ilk bölümde sürücü koltuğuna, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı oturdu. Bakan Yazıcı Ankara caddelerinde müşteri aradı, taksicilere misafir oldu.
 
Hayati Yazıcı tam 3 saat boyunca direksiyon salladı, Başkent’in farklı adreslerine yolcu taşıdı. Gümrük ve Ticaret Bakanının taksi direksiyonunda görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
 
Bazı müşterilerin tanımakta güçlük çektiği  Bakan Yazıcı,  Meclis Taksi’nin direksiyonunda müşterileriyle hem gündemin sıcak başlıklarını  değerlendirdi hem de sokağın nabzını tuttu.

MEDYARADAR- ÖZEL