Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan şampiyonluğun ardından kritik açıklamalar

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavililerin kazandığı şampiyonluk sonrası açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu birçok konuya değinirken, Nwakaeme'nin transfer durumuyla alakalı da konuştu.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları:

"Visca iyi bir iş yaptı. Şampiyonluğa da katkı sağladı ama benim standartlarımda pahalı bir transferdi. Öyle paralar verdiğiniz de uykularım kaçıyor. Tek mutluluğum, o paranın ülke futbolunun içerisinde kalması. Berat, Siopis ve Bakasetas transferlerinde de aynısı söyledim."

"Anthony Nwakaeme'ye verebileceğimiz en yüksek ücreti verdik. 3 yıllık sözleşme bizim için yüksek geldi. Çok değerli bir oyuncu. 33 yaşına gelmiş olması da beni endişendirmiyor. Biz teklifimizi yaptık bekliyoruz."

"Uğurcan'ın kalmasını istiyorum. Ona teklif geldiğinde 3 kere düşünüyorum. Bizimle kalmasını istiyorum. Tek resmi teklif Ahmetcan Kaplan'a geldi yurt dışından."

''Manchester City'den Abdülkadir Ömür'e 23 milyon euroluk teklif geldi. O teklifi reddetmek hayatımın pişmanlığı. Yusuf Yazıcı'nın ardından ikisinin de takımdan ayrılmasına sıcak bakmadım.''