Telefonda nasıl ETS 2 oynanır? | Geforce Now deneyimi

Bugünkü videomuzda Euro Truck Simulator'ı akıllı telefonunuzda nasıl oynayabileceğinizi gösterdik. Nvidia'nın yeni yazılımı Geforce Now sayesinde isterseniz telefondan isterseniz bilgisayardan donanımınız ne olursa olsun istediğiniz oyunu oynamak mümkün. Fakat, tabiki iyi bir oyun deneyimi için internet hızınızın en azından 50 mbps olması gerekiyor.

Nvidia tarafından geliştirilen bulut oyun platformu GeForce Now'ı fiber ve ADSL alt yapılarında PC, mobil ve laptop üzerinden denedik.

Nvidia GeForce Now, daha önce Google Stadia, PS Now ve Microsoft'un X Cloud sistemine benzer bir şekilde kendi sunucuları üzerinden oyun oynamaya yarayan bulut oyunculuğunun önemli markalarından biri haline geldi.

Peki bu sistem farklı cihazlarda ve internet koşullarında geçerli mi? Bu videomuzda Aydoğan'ın sistemi ile ve fiber bağlantı, mobil veri ve Samsung Galaxy S10+ ve aynı zamanda ADSL ve ucuz bir laptop modeli ile test ediyoruz.

Mobil tarafta kullandığımız Razer Junglecat ise tam manasıyla akıllı telefonunuzu Nintendo Switch'e dönüştüren bir yapısıyla göz dolduruyor.