Tansu Çiller'in başı gelini Zeynep Çiller'le dertte! Savcılık takipsizlik kararı verdi

Siyasete dönmek için gün sayan Tansu Çiller hakkında savcılık takipsizlik kararı verdi. Mert Çiller'in kendisini dövdüğünü, kaynanası Tansu Çiller'in de çocuklarıyla oturduğu evden attığını iddia eden Zeynep Çiller, "Sahte raporlarla çocukların velayetini almaya çalışıyor" diyerek Tansu Çiller'i şikayet etmişti.

Eski Başbakan Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller, iki çocuğunun annesi Zeynep Çiller'i dövmekle suçlandı. Kaburgaları kırılıncaya kadar dayak yediğini iddia eden Zeynep Çiller, Mert Çiller'e boşanma davası açarak çocuklarının velayetini istedi. Şikayetinden vazgeçmediği için Tansu Çiller'in çocuklarıyla birlikte kendisini sokağa attığını iddia etti. Savcılık bir yıllık soruşturmanın ardından Mert Çiller hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Zeynep Çiller daha sonra da Tansu Çiler hakkında, boşanma sürecinde olduğu eşi Mert Çiller’in velayet hakkını elde edebilmek için sahte rapor düzenlediğini ileri sürerek suç duyurusunda bulunmuştu.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu?