Taha Duymaz öldü mü? Günlerdir enkazdan haber veren Dilan Polat'tan kafa karıştıran açıklama

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depreme Hatay’da yakalanan ve göçük altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan depremin yaşandığı ilk saatlerden itibaren haber alınamıyor. Hakkında çeşitli iddiaların atıldığı Duymaz için büyük çaba gösteren Dilan Polat da yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Hatay’da kısıtlı imkanlarla yemek yaparak fenomen olan Taha Duymaz Hatay'da göçük altında kalmıştı. Günlerdir Duymaz hakkında şoke eden iddialar gündeme geliyor. 'Rambolingo7' adlı hesaptan yapılan paylaşımlarda Taha Duymaz’ın ailesi hakkında şoke eden iddialar ortaya atıldı. Bu hesap Duymaz'ın cenazesinin ilk saatler çıkarıldığını yazdıktan sonra hesabını kapandı.

 

Öğrendiklerinden sonra midesinin bulandığını söyleyen fenomen "Bu işi çözeceğim" dedi. Dilan Polat açıklamasında "Ben Taha'nın vefat ettiğini düşünüyorum daha fazla konuşmak istemiyorum" diyerek gündem oldu.

 

Dilan Polat gelen sorular sonrasında üst üste paylaşımlar yaptı. Dilan Polat Taha Duymaz'ın ablası hakkında ise "Yürüyerek değil koşarak yararak giderdim mantığım almıyor" yorumunda bulundu.

 

Polat ayrıca ablanın sosyal medya hesabında yaptığı değişikliği de söyleyerek "Böyle zamanda bunu mu düşünürsün garip" dedi.

PRİM VE TAKİPÇİ İDDİASI

Taha'nın bulunmasıyla ilgili depremin ilk gününden beri çabalayan ve sürekli enkaz bölgesinden haber alan Dilan Polat Taha'nın vefat ettiğini düşündüğünü dile getirerek açıklanmama sebebi ile ilgili kafasının karışık olduğunu söyledi.

Taha Duymaz ile ilgili sosyal medyada ortaya akıl almaz iddialar atıldı. Bunlardan ilki Taha Duymaz'ın aslında enkaz altında olmadığı ve yaşadığıyla ilgiliydi. Ortaya atılan şaşırtıcı iddiaların bir diğeri ise aslında Taha Duymaz'ın öldüğü ancak ailesinin prim ve takipçi elde edebilmek için bunu gizlemesiydi.