Survivor'da ortalık yeniden karıştı! Acun Ilıcalı acil çağrı yaptı

Survivor All Star'da bu bölümde dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki soğuk atışma devam etti. Atakan ile Ogeday arasında atışma yaşandı ve Yunus Emre'de dahil oldu. İkinci eleme adayı belli oldu. Yeni bölüm fragmanında Sema ile Pınar kavga ettiği, Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyini topladığı görüldü. İşte detaylar...

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Mavi Takım'dan Begüm olmuştu. Nagihan ve Merve birbirlerine karşı duydukları rahatsızlıkları dile getirdi. Pınar, Sema'nın kardeşi Seda'nın istatistiğini korumak için kurnazlık yaptığını söyledi. İkinci eleme adayı belli oldu. Survivor All Star'ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sema ile Pınar'ın kavga ettiği görüldü. Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi!