Survivor'da 4. eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı ile Yunus Emre fena kapıştı

Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadeleyi Mavi Takım kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu. Haftanın son ve dördüncü eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı ortamı geren ve sürekli kavga çıkaran Yunus Emre'ye fena kızdı ve yeni bir ceza kesti. Yunus Emre de "Davranışlarım buraya uymuyorsa hiç problem değil abi" dedi. İşte merak edilen detaylar...

Survivor'da zaman ilerledikçe çekişme ve heyecan doruklara ulaştı. Oyunda Ogeday ile Yunus Emre bir kez daha gerginlik yaşadı. Dokunulmazlığı da kaybeden Kırmızı Takım'da sinirler iyice gerilmiş durumda. Mavi Takım'da Oyun esnasında Gizem'in kafasına yanlışlıkla Aysu'nun dirseği geldi ve kaşı açıldı.

DOKUNULMAZLIK MAVİ TAKIM'IN

Başa baş geçen mücadelede Mavi Takım oyun finalinde 12-8 Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Büyük sevinç yaşayan Mavi Takım'da dokunulmazlık sembolünün sahibi ise Poyraz oldu.

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi!