Survivor'a damga vuran konuşma! İsmail ve Gamze sonunda yüzleşti!

Survivor İsmail geçen hafta annesiyle yaptığı telefon görüşmesi sonrası özel hayatıyla gündeme geldi. İsmail Balaban'ın annesi, İsmail'in nişanlısı Gamze Atakan hakkında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Acun Ilıcalı, İsmail'e nişanlısıyla iletişim kurma hakkı tanıdığını belirtti. İsmail Balaban bu akşam yayınlanan bölümde nişanlısı Gamze Atakan ile konuştu.

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor'da, yarışmacı İsmail Balaban'ın nişanlısı hakkında annesinin yaptığı açıklamalar izleyenleri şoke etmişti. Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail'e "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin" demişti. O anların ardından adeta hayatının şokunu yaşayan başarılı yarışmacı ödül evinin dışına çıkarak üzgün olduğunu söylemişti.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? 3 Avrupa ülkesi Türkiye'ye kapıları kapattı!