Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü

Survivor All Star'ın 32. bölümü TV8 ekranlarına yayınlandı. Bu bölümde Özgür'in ismini yazdığını öğrenen Pınar Saka gözyaşlarını tutamadı. Nagihan ve Nefise'ye durumu anlatınca, takım arkadaşları da olanlara inanamadı. Nefes kesen bir dokunulmazlık mücadelesi oldu. Üçüncü eleme adayı belli oldu.

Survivor All Star'ın önceki bölümlerinde ilk dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazanmış, Mavi takımdan ilk eleme adayı Aysu olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazandı. Kırmızı takımda konseyde en çok takım kaptanı olan Pınar Saka'nın ismi çıktı. Bu bölümde Özgür'ün de kendi adını yazdığını öğrenen Pınar yerle bir oldu. Nagihan ve Nefise nasıl böyle bir şey olduğuna inanamadı. Dokunulmazlık oyununda fark geldi. Üçüncü eleme adayı belli oldu. Nefes kesen yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi!