Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Düelloda elenen olmadı

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Düello oyununda bir ilk gerçekleşti. Yarışmacılardan birinin sakatlığı nedeniyle eleme olmayacağı, bir sonraki erkek eleme haftasında sakatlık yaşayan yarışmacı ve düelloyu kaybeden yarışmacının direkt aday olacağı açıklandı. İşte detaylar...

Survivor 2024 All Star da önceki bölümlerde ilk konseyde Sercan'ın ismi çıkmıştı. İkinci konseyde takım kaptanı olan Özgür ve Bozok'un eşit sayıda çıkmıştı. Özgür, Bozok'un aday olmasına karar vermişti. Takım kaptanının çok sayıda ismi çıkması Kırmızı takımda gerginliklere neden olmuştu. Bozok'ta isminin yazılmasına kızmıştı. 3. konseyde Turabi arkadaşlarından onu yazmalarını istemiş ve aday olmuştu. Son konseyde de Özgür rest çekerek arkadaşlarından kendisini yazmalarını istemişti ve son aday olmuştu. Bu bölümde yaşananlar şu şekilde:

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi!