'Sürpriz olur' dedi, önde giden ismi söyledi! Son seçim anketinde oy oranları dikkat çekti!

14 Mayıs seçimlerine yaklaşık bir ay kala seçim anketlerindeki son durum merak konusu oldu. Yaptıkları son anket çalışmasındaki sonuçları paylaşan Metropoll Araştırma Kurucusu Özer Sencar, Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun oy oranlarını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önde olan ismi de belirten Sencar, Muharrem İnce içinse dikkat çeken ifadeler kullandı. Sencar, kamuoyunda tartışılan oy dağılımıyla ilgili ise "Büyük bir şehir efsanesi" diye konuştu.

Seçimlere 32 gün kala milletvekili aday listelerinin de netleşmesiyle partilerin ve cumhurbaşkanı adaylarının oy oranları merak konusu oldu. Dün AK Parti seçim beyannamesinin açıklanmasıyla iktidar kanadı da resmen seçim startını verirken, Millet İttifakı cephesi ise meydanlara inmeye başladı. Partiler ve cumhurbaşkanı adayları tüm güçlerini seçimlere harcarken, anket şirketleri de çalışmalarına hız verdi.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Kalben'i yakan görüntüler! Gizli çekimle şantaj Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi!