STAR TV'DEN ÜNLÜ GAZETECİYE BÜYÜK ŞOK! HANGİ PROGRAM YAYINDAN KALDIRILDI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Star Tv ünlü gazetecinin programına son verdi. İşte detaylar...

Star Tv’de birkaç ay önce yayına başlayan Yerden Göğe programının ipi çekildi. Program yarın akşam son bölümüyle ekranlara gelecek ve veda edecek.

Programa Rasim Ozan Kütahyalı, Berna Laçin ve Funda Özkalyoncu ile programa start verilmişti.

Önceki hafta Funda Özkalyoncu programdan ayrılmış, Kütahyalı ve Berna Laçin ikilisi devam etmişti programa.

İşler iyi gitmiyor, reytingler istenilen düzeyde seyretmiyordu. Yerden Göğe gazetelerin televizyon eleştirmenlerinden de geçer not alamıyordu.

Yüksel Aytuğ; programı "Yerden Göğe Ego" başlıklı yazısıyla eleştirmişti. Aytuğ’a göre sunucular konuklardan daha fazla konuşuyor, konukların konuşmasına müsade edilmiyordu. Aytuğ 1 Temmuz günü kötü haberi duyuruyordu: "gül gibi program heba olup gidecek!"

Burhan Ayeri de çok ağır bir eleştiri getirmişti programa. Ayeri, Kütahyalı’ya isim vermeden yüklenmiş, Kütahyalı’nın "Bu Aydın Doğan’ı elleri kelepçeli götürülürken göreceğiz" sözlerini hatırlatmıştı köşesinde. Bu sözleri söyleyen bir ismin Aydın Doğan’ın kanalında iyi bir parayla program yapmasını eleştiriyordu Burhan Ayeri.

Öte yandan, Yerden Göğe programında Kütahyalı’nın yaptığı gafı da hatırlatmadan geçemeyeceğiz. İki ay önceki yayınlarından birinde Kütahyalı; şike iddiaları konuşulurken Hürriyet’e ve Doğan gurubu medyasına çakmıştı ve Doğan medyası için "malum medya" ifadesini kullanmıştı.

Beklenilen reytinglere de ulaşılamayınca, televizyon eleştirmenlerinin ve Kütahyalı’nın gaflarının da bir araya gelmesiyle programın yayın hayatına son verildi.

MEDYARADAR/ÖZEL