Sinemada bu hafta hangi filmler vizyona girecek?

Bu hafta da korku, komedi, animasyon, gerilim türlerinde birbirinden farklı filmler vizyona girecek. Yerli ve yabancı türdeki filmler, 22 Eylül Cuma günü sinemaseverler ile buluşacak.

CEHENNEM MELEKLERİ 4

Cehennem Melekleri 4, deniz açıklarında bulunan bir nükleer füze gemisinin teröristlerce ele geçirilmesi sonucu başlatılan operasyon konu ediyor. Cehennem Melekleri, her türlü silahı kullanma becerisi ile donanmış dünyanın son savunma hattıdır. ABD ile Rusya arasında nükleer bir çatışma çıktığında Barney Ross'un liderliğindeki paralı asker grubu, olaya müdahele etmesi için çağrılır. Ancak onların bu görevin üstesinden gelebilmesi için ekibin genişletilmesi gerekir. Ekine katılan yeni üyeler, yeni tarz ve taktiklerle gruba yeni bir anlam kazandıracaktır.

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Dayakçı işadamına hapis talebi!