'Sibel Kekilli benim ablam' dedi! Gerçek bakın ne çıktı?

Bir Youtube kanalında, ünlülerin taklitlerini yaparak, yeteneğiyle herkesi kendine hayran bırakan genç kadının," Sibel Kekilli benim ablam" itirafı izleyenleri şaşkına çevirdi. Genç kadın salondaki izleyicilere yapmış olduğu şaka sonrasında gerçeği itiraf etti.

Sibel Kekilli, gelen taciz mesajlarına isyan bayrağını çekmiş ve Instagram'dan Türkiye'yi engellemişti. Uzun zamandır Türkiye'de bulunmayan Kekilli, şimdilerde ne yapıyor merak ediliyordu. Youtube'da yayınlanan İbrahim Türker'in sunduğu 'Anlatanadam ile Kolay mı Zor mu' adlı programa katılan Cansu Karaca adlı bir yarışmacı, yaptığı taklitlerle gündeme gelmişti. O programda yaptığı bir açıklama son dönemde tekrar gündem oldu. Öte yandan Cansu Karaca'yı görenler Sibel Kekilli ile benzerliği karşısında şaştı kaldı.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!