Seyhan Soylu’dan Selin Ciğerci’ye sert sözler! ‘Bunların her yanı oynuyor…’

Geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşanan Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın barışma haberinin ardından Flash TV'de yayınlanan "Al Sana Haber" programının moderatörü Seyhan Soylu sert eleştirilerde bulundu.

Eski futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz gün Selin Ciğerci ile barıştı. Çıra, buzları erittiklerini, "Nerede kalmıştık… Hayatımda annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna her şeyi yapabilecek kadar, her şeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin... Seninle bizi Allah’tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da. Çok üzgünüm ki ben sebep oldum bu yaşananlara… Beni kırmayıp bana güvendiğin, bize bir şans daha verdiğin içinde ayrıca teşekkür ediyorum canımın içi... Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi... Seni çok seviyorum tek sevdiğim" mesajıyla duyurmuştu.

Bu barışma haberinin ardından Flash TV'de ekrana gelen "Al Sana Haber" programının moderatörü Seyhan Soylu sert eleştirilerde bulunarak şöyle konuştu:

Bir kadın namusu temsil eder. Kadın namuslu olur. Erkeğinden ayrılır ayrılmaz manita yapar mı? Bir de Best Model'dan buluyor. Oraya katılanların yüzde 10'u namuslu oluyor. Namuslu bir insan bulsaydı ablasıyım 'Namuslusun' derdim.

Pazartesi günü Selin Ciğerci için geyiği sokuyorum stüdyoya. O tür hayvanların taşınması için arabalar varmış özel. Zaten geyik olarak dolaşanlar var. Gökhancım zaten dolaşıyorsun stüdyoya sokacağız seni öyle düşün..."

İşte o anlar…