Sevilay Yılman’dan "leş karga'lı kovulmadım" paylaşımı

Sevilay Yılman 13 günün ardından bugün yeni bir köşe yazısı kaleme alarak sosyal medya hesabından Anayasa Mahkemesi hashtagi eşliğinde paylaştı

Dün Medyaradar’ın ‘geçtiğimiz günlerde yaşanan Anayasa Mahkemesi üyesinin darbe imalı tweeti Ciner Yayın Holding’de büyük bir krize neden oldu, Sevilay Yılman’ın köşe yazılarına son verildi’ haberi büyük ses getirdi.

Mahkeme üyesi Engin Yıldırım’ın ’ışıklar yanıyor’ paylaşımına sosyal medyadan destek veren Yılman büyük tepki çekmişti ve üstü kapalı şekilde darbe imasına destek olduğu ileri sürülmüştü. Darbeci tepkileri üzerine Yılman twitini silmiş ve 13 gün yazı yazmamıştı. Yılman o twitten sonra ekrana da çıkmıyordu.

Sevilay Yılman haftalar sonra bugün yeni bir köşe yazısı kaleme alarak sosyal medya hesabından Anayasa Mahkemesi hashtagi eşliğinde paylaştı, 'Leş kargaları… Asparagasçılıkta usta bazıları üzülecek ama buradayım hala… Ve Allah izin verirse daha da olmaya devam edeceğim.’ ifadesini kullandı.

Medya kulislerinde Yılman’ın yazılarına dönmek için yönetime baskı yaptığı aracılar koyduğu ve mesajlar gönderdiği konuşuluyor.

Yılman'ın sildiği twit ile ilgili "o paylaşım darbeye destek amacı taşımıyordu" şeklindeki görüşlerinin ne tepki alacağı merak konusu...