Sevilay Yılman Didem Arslan'a destek attı, trollere çattı! "Millet can derdindeyken..."

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Türkiye'nin Nabzı programında Mehmet Çilingiroğlu ie tartışmasından dolayı eleştirilere uğrayan Didem Arslan Yılmaz'a destek çıktı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşe yazısında, Habertürk TV ekranlarında yayınlanan "Türkiye'nin Nabzı" programının moderatörü deneyimli televizyoncu Didem Aslan Yılmaz ile California Üniversitesi öğretim üyesi olan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu arasında önceki gün ekrana gelen yayında yaşanan tartışmaya değindi.
 
Didem Arslan Yalmaz hakkındaki eleştirilere tepki gösteren Sevilay Yılman, Mehmet Çilingiroğlu'nun herkesten çok konuştuğunu ve agresif tavırlar sergileyerek konu hakkında sanki bir tek kendisi bilgi sahibiymiş gibi davrandığını yazdı.

Çilingiroğlu'nun hem Didem Arslan'ı hem de programa konuk olan diğer bilim insanlarını rencide edecek tavırlar içinde olduğunu ifade eden Sevilay Yılman, program sonrasında Didem Arslan Yılmaz hakkında sosyal medyaya yapılan eleştirilere de tepki gösterdi.
 
Arslan'ı eleştiren hesapların belli bir merkezden yönetilen troll hesaplar olduğunu belirten Sevilay Yılman, ülkece koronavirüs ile mücadele ettiğimiz bu günlerde bile hoşlarına gitmeyeni linç etme kültürünü devam ettirdikleri için eleştirerek, "Böylesi zor, güç bir dönemden geçerken bile aldıkları maaşın hakkını vermek adına utanmadan, hayasızca devam ediyorlar uyarlarına gelmeyeni linçlemeye. Önceki gün ne kadar alçak ve hayasız olduklarını bir kez daha sergilediler" dedi.