Sevcan Yaşar'dan olay suçlama: Sermiyan Midyat dövüp çıplak videomu çekti!

Oyuncu Semiryan Midyat’ın kendisini darp ettiğini söyleyen ve şikâyetçi olarak dava süreci başlatan Sevcan Yaşar, “Kaç kere darp etti beni. Hep sustum. Beni konuşmamam için tehdit bile etti” dedi.

Uygulanan şiddeti söylememesi için gizlice çekildiği mahrem görüntüleri üzerinden tehdit edildiğini ileri süren Sevcan Yaşar, “İlk darbından sonra sinir krizi geçirdim ve ayrıldım. Benden habersiz şekilde sesimi kayıt etmiş o gün. Daha sonra barışmam için bana bu ses kaydını iletti ve tehdit etti. Ben de barışmak zorunda kaldım. Ses kaydını öyle bir montajlamış ki beni yumrukladığı ve tokat attığı bölümleri silmiş. Sadece benim sinir krizi geçirdiğim yerler var o kayıtta. Böyle bir adamı savunanları gördükçe çok üzülüyorum” diye konuştu.

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a konuşan Sevcan Yaşar, "Midyat'ın benim hakkımda ortaya attığı tüm iddialar yalan" diyerek şunları kaydetti:

"Ben önce Allah'a sonra da yüce Türk adaletine güveniyorum" diyen Yaşar, sözlerine şöyle devam etti:

"Şunu da söylemek istiyorum, ben bugüne kadar hep işimle gündeme gelmek istedim. Ama öyle acı şeyler yaşadım ki, susmak yerine yaşadıklarımı paylaşmak ve hukuki açıdan hakkımı aramak istedim. Ben ve ailem bu süreçte hem yıprandık, hem de çok üzüldük. Umarım bu zor dönemi bir an önce atlatırım."