"SETİMİZİ BASTILAR, SANATÇILARIMIZA HAKARETLER SAVURDULAR!" ADANALI'DAN SERT TEPKİ!

atv'de ekrana gelen 'Adanalı' dizisinin setindeki kavga nasıl çıktı? Yapımcılar, olayla ilgili kimi suçladı?

06.04.2010 tarihinde meydana gelen ve iletişim araçlarına “Dizi setinde hadise” şeklinde yansıyan olay ile ilgili olarak, kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla tarafımızdan açıklama yapılması zarureti hâsıl olmuştur. 

Mezkûr tarihte, yapımcılığını üstlendiğimiz “Adanalı” isimli dizi filmin Ataşehir Atatürk Mahallesi’nde çekimleri sürmekte iken, amacının ne olduğunu şu ana kadar anlayamadığımız ve sonradan, Belediye Başkan Yardımcısı olduğunu öğrendiğimiz Erol Dolu isimli şahıs tarafından, çekim mahallimiz “BASILMIŞ” ve gerek çekim ekibine gerekse de ekibimiz içinde bulunan, ülkemizin güzide sanatçılarına hakaretler savrulmuştur. 

Zaten son derece zor ve ağır şartlar altında çalışan dizi ve film ekiplerinin, üstelik tüm yasal izinleri de olmasına rağmen, alkol sınırını aşan kişilerce görev yapmalarının engellenmeye çalışılmasının takdirini de kamuoyuna bırakıyoruz.  

Bize yaşatılan bu tatsızlıktan, Ataşehir Belediye’sinin değerli Başkanı ve diğer tüm belediye çalışanlarının da rahatsız olduğunu biliyoruz. Taşıdığı sıfatın farkında olmayan bir kişinin çıkardığı bu hadisenin sorumluluğu da, elbette bu güzide belediyemize değil, şahsın kendisine ait olacaktır. 

Şimdi artık, yüce Türk Yargısı’na intikal etmiş bu konu hakkında olayın taraflarından biri olarak bize susmak ve hukukun hangi parmağı keseceğini beklemek kalıyor. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

KUZEY PRODÜKSİYON