Seçil Erzan davasında yeni rapor! Arda Turan'ın o görüşmeleri ortaya çıktı

Aralarında spor dünyasından Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera ve Selçuk İnan'ın da olduğu 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılandığı dolandırıcılık dava dosyasına, sanıklar Seçil Erzan ile Nazlı Can'ın telefon incelemesine ilişkin bilirkişi raporu girdi. Raporda Arda Turan ve sanık Seçil Erzan arasındaki mesaj kayıtları yer aldı. Yazışmada Turan'ın "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan" sözleri dikkat çekti.

Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan olayında yeni bilirkişi raporu dava dosyasına girdi.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!