Şarkıcı Seçil Çiftçi'nin işlediği cinayette yeni iddialar: "Pusu kurup canice öldürdüler"

İstanbul'da eski sevgilisi şarkıcı ve model Seçil Çiftçi (25) tarafından öldürülerek ormana atıldığı ortaya çıkan Semih Sevim'in (40) Tokat'ta yaşayan ağabeyi Ufuk Sevim (44), çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Sevim, "Kardeşime kumpas kurdular, pusu kurarak kardeşimi canice öldürdüler. Katil zanlısı Seçil Çiftçi'nin kardeşimi tek başına öldürmesi imkansız. Suçluların en ağır şekilde yargılanmasını istiyoruz" dedi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; 1 Ocak'ta Sancaktepe’de ormanda elleri ve ayakları bağlanmış kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulunduğu ihbarını aldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri; mantar toplamaya çıkan bir ailenin fark ettiği erkek cesedinin parmak izinden kimliğinin Semih Sevim'e ait olduğunu belirledi.

Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı!