SANAT GÜNEŞİ ZEKİ MÜREN'E BURUK ANMA TÖRENİ!

Sanat Güneşi Zeki Müren, ölümünün 17. yıl dönümünde Emirsultan Mezarlığındaki kabri başında, sanatçıların katılmadığı buruk bir törenle anıldı..

Sanat Güneşi Zeki Müren, ölümünün 17. yıl dönümünde Emirsultan Mezarlığındaki kabri başında, sanatçıların katılmadığı buruk bir törenle anıldı.
 
Zeki Müren için, mal varlığını bağışladığı Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve TSK Mehmetçik Vakfı'nın katkılarıyla ölümünün 17. yıl dönümünde hem Bursa hem de Bodrum'da anma törenleri düzenlendi. Vasiyeti üzerine yapılan Zeki Müren Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi'ndeki törenin ardından ünlü sanatçının sevenleri ve yakınları kabrini ziyaret etti. Öğrenciler, Müren'in kabrini karanfillerle donatırken, ziyarete gelenlere emekli din görevlisi Yusuf Akçay dua ettirdi.

Törene TEV ve TSK Mehmetçik Vakfı yetkilileri ile Türk Chopper Motor Kulübü üyeleri de katıldı. Bir kadının kabrin başında Kur'an-ı Kerim okuduğu törene; Sanat Güneşi'nin yeğenleri Sevtuğ Olgaç ve Özlem Güner ile onun eşi İlknur Güner ile ünlü şarkıcı Kutlu Payaslı katıldı.

Kabri başındaki törenin ardından, Sanat Güneşi için Emir Sultan Camii'nde öğle namazını müteakip mevlit okutuldu.