Şahan Gökbakar’dan sert Recep İvedik çıkışı: Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor?

Şahan Gökbakar, hayat verdiği Recep İvedik filminin eleştirilmesine yanıt verdi. Gökbakar, "Osuruyor, geğiriyor milyonları götürüyor. E hadi götür o zaman. Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor? Olmaz yani çünkü hikâye bu değil, olay o karakteri yaratabilmek” dedi.

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, Candaş Tolga Işık’ın sunumuyla tv100’de ekranlara gelen ‘Az Önce Konuştum’ programında soruları yanıtladı.

Recep İvedik 7 filminin vizyona girmesine sayılı günler kala tv100’e konuk olan Şahan Gökbakar, “Recep İvedik neden eleştiriliyor?” sorusuna da yanıt verdi.

“Düşün bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor düşün… Demek ki var bir hikmeti” diyen Şahan Gökbakar, "Birileri izliyor. Tekil insanlar sinemaya gidiyor. Bilet sayısı bu… Bugün 8 milyon insanı evinden çıkart sinemaya zor yani. Düşün bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor düşün… Demek ki var bir hikmeti… Osuruyor, geğiriyor milyonları götürüyor. E hadi götür o zaman. Hadi bakalım çekin kendi osuruğunuzu kaç kişi izliyor? Olmaz yani çünkü hikâye bu değil, olay o karakteri yaratabilmek, seni sürüklediği hikayeyi üretmek” dedi.