SABAH YAZARI NAZLI ILICAK'TAN ŞOK PKK ÇIKIŞI!

Sabah yazarı Nazlı Ilıcak, son günlerde artan terör saldırıyla ilgili şok bir çıkış yaptı..

Sabah yazarı Nazlı Ilıcak bugün Habertürk ekranlarında telefonla katıldığı haber bülteninde çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Ilıcak, ezber bozan değerlendirmeler yaparken yer yer spikeri de şaşırttı.

Ilıcak, Kürt sorununda gelinen nokta itibariyle PKK dışı bir çözümün imkansızlığına vurgu yaptıktan sonra öyle şeyler söyledi ki Spiker Benan Kepsutlu, Ilıcak'ın değerlendirmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemezken 'Ben mi yanlış anladım anladım yoksa böyle mi söylediniz?' diye sordu. Ilıcak, PKK'nın muhatap alınması gerektiğini, artık bunu söylemenin zamanın geldiğini söyledi. Sabah yazarı 'daha çok şehit cenazesi gelmesin istiyorsak birşeyler yapmamız gerek' dedi.

Benan Kepsutlu: Sayın Ilıcak ben mi yanlış anladım yoksa PKK'yı muhatap almadan bu sorun çözülmez mi dediniz?

Nazlı Ilıcak: Evet öyle dedim. Şimdi bu şartlarda çok tepki çekebilir bu sözler ancak sürekli yeni şehitler geliyor. Sadece silahlı tedbirle olmuyor. Yaşar Büyükanıt bile bütün gücümüzle gitsek de Kandil'i yok edemeyiz dedi sonuçta. Demekki askeri tedbirlerle çözmek mümkün değil. Seçimlere gidiliyor o nedenle şimdi olmaz belki ama seçimlerden hemen sonra bir yol yöntem geliştirmek zorundalar.