Sabah başyazarı Barlas: Kılıçdaroğlu ile Kaftancıoğlu'nun Soylu'ya inandıklarını düşünüyorum

Mehmet Barlas, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisinden yardım istediği iddiasını köşesine taşıdı.

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisinden yardım istediği iddiasını köşesine taşıdı. Barlas, "Sizce Kılıçdaroğlu ile Kaftancıoğlu, İmamoğlu'na mı inanır yoksa Soylu'ya mı? Ben, Soylu'ya inandıklarını düşünüyorum" görüşünü savundu.

İşte Barlas'ın bugünkü yazısı:

DESTEĞİN DİYETİNİ ÖDÜYOR
Cumhurbaşkanlığı adaylığı çıkmaza giren İmamoğlu'nun, CHP yönetimine karşı Süleyman Soylu'dan yardım istemesinin deşifre olmasından sonra işi şimdi çok daha zor. Çünkü İmamoğlu gibi bu kadar başarısız, yıpranmış ve yorgun bir ismin cumhurbaşkanı adayı olması artık çok yanlış bir tercih olur.
Peki İmamoğlu sorgusuz sualsiz bu terör örgütü üyelerini neden İBB'de işe alıyor? Bunun tek bir açıklaması var: "İstanbul'da HDP ve FETÖ'den aldığı siyasi desteğin diyetini ödüyor."
İmamoğlu'nun pervasızca PKK ve FETÖ kadrolaşmasına gitmesi bize önemli bir ipucunu daha veriyor. Kazayla 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı olur ve seçilirse devlet kadroları PKK ve FETÖ'ye açılmış olacak.
Aylardır, "Bu seçim Türkiye için hayat memat meselesi" derken işte bunu kastediyoruz.