Rıdvan Dilmen'den Bakan Kasapoğlu'na flaş uyarı: Bu FETÖ'cü arkadaşla yürümeye hakkınız yok

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun İbrahim Seten ile İstanbul Beyoğlu'nda birlikte yürümesini eleştiren Rıdvan Dilmen, "Bu vatan haini, FETÖ sevdalısı arkadaşla yürümeye hakkınız yok" dedi.

Fenerbahçe-Hatayspor maçının ardından kendisiyle ilgili atılan iddialara yanıt veren Rıdvan Dilmen  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun İbrahim Seten ile Beyoğlu'nda birlikte yürümesine de değindi. Dilmen, "Sayın Kasapoğlu bakanım çok çalışkansınız. Sizi spor bakanı yapan kişiye, Cumhurbaşkanı'na hakaretler yağdıran bu vatan haini, FETÖ sevdalısı arkadaşla yürümeye hakkınız yok" ifadelerini kullandı.

"Söyle arkadaşını, söyleyeyim kim olduğunu"
Dilmen açıklamasında, "Sayın Bakanım sizi uyarayım. Sizi çok sevdiği için koymuyorlar. Her gün malum arkadaşların gazetelerinde 'Havuz açtı, okul açtı, koşu yaptı' diyerek en çok çıkan insan sizsiniz. Çünkü sizin yanınıza Refik Kaan Arkan'ı soktular. Sayın Bakan, şu arkadaş sizi bu göreve getiren, bakan yapan Cumhurbaşkanına hakaret eden bir arkadaş. Söyle arkadaşını, söyleyeyim kim olduğunu. Ben size Refik Kaan Arkan'ı söyledim, siz de 'Danışmanım değil' dediniz. Refik Kaan da bu çetenin üyesi. 2010'daki itiraf var ya bana, Rasim Ozanlar falan şahane anlatıyorlar orada" dedi.