Reynmen’den, Ece Erken’e ‘ayna videosu’ göndermesi

Youtube üzerinden yaptığı paylaşımlar ve yazdığı şarkılarla milyonlar tarafından izlenen bir isim haline gelen Reynmen, çektiği bir video ile Ece Erken'i ve ayna kırma görüntülerini ti ye aldı.

Erken ile Youtuber Reynmen arasındaki kavga devam ediyor. Ece Erken, Reynmen’e ‘Kafir’ diyerek kavganın fitilini ateşlemişti. Reynmen de Ece Erken’e kendi geçmişine bakması gerektiğini söylemişti. Ece Erken ‘Yusuf’ diyerek seslendiği Reynmen’e “Geçmişime bakıyorum Yusuf. Bir operasyonda mı yakalandım? Yasaklı madde mi kullandım? Evli bir adamla mı çıktım?” demişti.

“ÇOK SEVDİĞİM BİR SÖZ VARDIR”

REYNMEN’DEN AYNA VİDEOSU

Son olarak Ece Erken’in sevgilisinin boşanma aşamasındaki eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, bir kadının evinin önündeki arabalara zarar verdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. O kişinin Ece Erken olduğunu iddia eden Mahmutyazıcıoğlu, “Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım” dedi.

O görüntüler sosyal medyaya damga vururken, Reynmen’den tepki gecikmedi. Ece Erken’i tiye alan ünlü YouTuber, şu paylaşımı yaptı: