Rektörden üniversitelilere 'vampirli' uyarı: Geceleri dikkatli olun, çok vampirler var

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için düzenlenen programda konuştu. Prof. Ak, geceleri dışarı çıkarken dikkatli olmaları konusunda öğrencileri uyardı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için düzenlenen programda konuştu. Prof. Ak, geceleri dışarı çıkarken dikkatli olmaları konusunda öğrencileri uyararak, "Bir yere giderken en az iki kişi gidin ve birisi başkan olsun. Biri, diğerine tabi olsun. Hepimiz kendimizin başkanıyız, ama bir yolculuğa çıkarken bile en az  iki kişi gidin, yalnız olmasın. Çok vampirler var" ifadelerini kullandı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde, 1'inci sınıfa başlayan öğrenciler için 15 Temmuz Konferans Salonu'nda 'Yeni kayıt öğrencilerini bilgilendirme' adı altında program düzenlendi. Programa katılan Rektör Prof. Dr. Namık Ak,  bazı öğrencilerin akşam saatlerinde dersleri olduğunu ve geceleri dışarı çıkarken dikkatli olmalarını gerektiği konusunda uyarılarda bulunarak, şunları söyledi: