REDHACK, TWİTTER SANSÜRÜNÜ KIRDI!

Daha önce şikayet edilen ve twitter hesabı kapatılan RedHack sosyal medyaya bakın nasıl geri döndü..

Kızıl Hack olarak adlandırılan RedHack şikayet edilince sitesi kapatılmıştı. RedHack ise hesabını geri açtırmıştı. Twitter adresleri kapatılan RedHack siteleri açılınca, şikayet edenleri eleştirdi. Destekçileri ile siteyi açtırdığını söyleyen RedHack, yılmadıklarını da belirtti.

İşte RedHack'in attığı o Tweetler!

Birlik, Mücadele, Zafer! ;)

RedHack ★

Hesabimiz tekrar aktif edilirken, diger butun yedek hesaplarimiz kapatildi. Ayrica telefon, vb bilgileri vermemizin yasak oldugu soylenerek+

RedHack ★

Bu surecte destek veren, sabah aksam ugrasan tum AILEMIZE, HALKIMIZA tesekkur ediyoruz Bizleri yalniz birakmamallari en buyuk kazancimizdir+

 RedHack ★

Zafer Direnenlerindir! Parasi, mali-mulku olanlarin guclu olmasi eskidendi, simdi ise "bilgi" kimdeyse guclu o'dur! Kaldigimiz yerden devam!

RedHack ★

Halen duymayanlar varmis; Hesabimiz 2 Nisan'dan bu yana twitter tartafindan kapatilmisti, ailemizin cabalariyla bugun yeniden aildi..

RedHack ★

Kotu gunlekrde yanimizda olan, cabalayan, resimlerini redhack yapan bazi arkadaslar vardi.. Illeriki gunlerde onlarla #RedHalk'i kuracagiz.

RedHack ★

25 Yıl Hapis dediler püskürttük, "Silahlı Teror Orgütü" dediler püskürttük, Sansürlemeye çalısıp, ne yaptilarsa püskürttük! Acıdık resmen ;)