Prenses Kate’in dublörü sessizliğini bozdu! O kişinin mesleği dikkat çekti…

Galler Prensesi Kate Middleton'ın yeni görüntüleri servis edilse de milyonlar, videodaki kişinin o olduğuna ikna olmadı. Tartışmalı görüntüler okları, Kate Middleton'ın dublörü Heidi Agan'a yöneltti. Agan'dan açıklama gelirken, Middleton'un videosunu çeken kişinin mesleğine dair ifadeler şaşırttı.

Son yılların en büyük gizemi, İngiliz Kraliyet Ailesi'nde yaşanıyor. Kraliyet Ailesi'nin en sevilen ismi, Prens William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, Aralık ayında apar topar hastaneye kaldırıldıktan sonra sırra kadem bastı. Kraliyet, 13 yıldır ne olursa olsun Kraliyet'in yanındaki duruşuyla bilinen Kate Middleton'ın karın bölgesinden bir operasyon geçirdiğini ve iyileşme sürecinin ardından görevine döneceğini açıklasa da Kate'ten 3 aya yakın bir zaman boyunca hiçbir haber gelmemesi komplo teorilerini de beraberinde getirdi.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı Kalben'i yakan görüntüler! Gizli çekimle şantaj TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!