'PhotoMaraton 2019' İstanbul etkinlikleri sona erdi

Türkiye'de bu yıl ikincisi düzenlenen ve dünya çapında bir fotoğraf etkinliği olan 'PhotoMaraton 2019'un İstanbul etkinlikleri, düzenlenen ödül töreniyle son buldu.

Ankara ve İzmir'de de gerçekleştirilen PhotoMaraton 2019 kapsamında, Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda Coşkun Aral'ın yönetmenliğini, eşi Müge Aral'ında yapımcılığını üstlendiği Ara Güler'in hayatını ele alan "Bu Dünya Böyle Dünya" belgeseli gösterildi.

Gazeteci Fuat Kozluklu ve GezginFoto dergisi Yayın Yönetmeni Nihan Özgen'in sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte, belgesel gösteriminin ardından kısa bir konuşma yapan savaş fotoğrafçısı ve belgesel yapımcısı Aral, 7 Aralık günü vefatının 23. yılı olan ressam, yazar ve yönetmen Abidin Dino ile Ara Güler'in Türkiye'nin evrensel değerlerinden olduğunu söyledi. 

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Uğur Dündar’ın verdiği o röportaj delil oldu! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu?