ORC Araştırma merakla beklenen anket sonuçlarını açıkladı! Herkesin gözü İstanbul’daydı…

Türkiye adım adım 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere gidiyor. Seçime az bir süre kala anketlerin sonuçları da yakından takip ediliyor. ORC Araştırma, İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Sakarya'da yaptığı anket sonuçlarını paylaştı. İstanbul'da yapılan ankette Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'na ait oy oranları dikkat çekti. İstanbul'daki anket sonuçlarında partilerin bölge bölge oy oranlarına da yer verildi. İşte merak edilen anketin sonuçları...

Partilerin milletvekili aday listeleri belli olurken siyasetin gündemi de hareketlendi. Seçime bir aydan az bir süre kala yapılan anketlerin sonuçları yakından takip ediliyor. ORC Araştırma İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Sakarya'yı kapsayan anket sonuçlarını paylaştı. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın İstanbul'daki oy oranları dikkat çekerken partilerin bölge bölge oy oranlarına da yer verildi.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!