Ölmemek için annesini arıyor! Müge Anlı DNA sonuçlarını açıkladı!

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında Erman'ın DNA testi sonuçları açıklandı. Erman 'hayatta kalabilmek için' öz ailesini arıyordu. Müge Anlı başvuran 2 aileye DNA testi yaptırmıştı. Erman ve eşinin 'ölümün' kıyısında bekledikleri DNA testi sonucları nihayet çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında merakla beklenen Erman Akalp'in DNA testi sonuçları açıklandı. Erman Akalp evlatlık olarak verilmişti. Ailesi tarafından öz evlat gibi büyütüldüğünden bugüne kadar öz ailesini hiç aramamıştı. Ancak 3 ay önce aldığı kötü haberle buna mecbur kaldı. Kanser olan Erman, 'ölmemek için' öz ailesini aramaya başladı. Kendi çabaları ile ailesini bulamayan Erman, süre kısıtlı olduğundan Müge Anlı'ya başvurdu. Erman Akalp'in hikayesini duyan 2 aile 'o bizim çocuğumuz' olabilir diyerek programa geldi. Bu ailelerin Erman'ın akrabası olup olmadıklarını belirlemek için yapılan DNA testi sonuçları cuma günü açıklandı. İşte Müge Anlı'da açıklanan sonuçlar:


Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Karabulut ailesinden dikkat çeken hamle geldi