Öğretmenden öğrencisine iğrenç istismar! "Dudaklarını ben öpeyim"

Konya'da mide bulandıran bir taciz ve cinsel istismar olayı yaşandı. Bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. M.K.'nın S.D.'yi öpmeye çalıştığı, cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve okulda cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. M.K.'nın S.D.'ye gönderdiği mesajlarda, 'Dudaklarını ben öpeyim, karıcığım olmalısın' gibi cümleler kullandığı görüldü. İşte iğrenç olayın detayları...

Kentte bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisi S.D., 18 Nisan günü ailesine, öğretmeni M.K.'nin ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğunu, daha önce aracıyla eve bırakırken öpmeye çalıştığını ve en son da okulda merdivenlerde elle tacizde bulunduğunu iddia etti. Bunun üzerine ailesi, öğretmen M.K. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı Kalben'i yakan görüntüler! Gizli çekimle şantaj TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!