NTV SPOR'DAN YENİ BİR UYGULAMA! SANAL ALEMİ STADA TAŞIYACAK!

NTV Spor yeni bir uygulamayla herkesin A Milli Takım'ı desteklemesini çok kolay bir hale getirdi.

NTV Spor yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Yeni uygulamayla herkesin A Milli Takım'ı desteklemesini çok kolay bir hale getirdi.
NTV Spor facebook ve twitter sayfalarına yazacağınız iyi niyet mesajları, statta yer alan reklam panolarında futbolcularımızın karşısına çıkacak...

İşte NTV Spor'un o duyurusu:

A Milli Takım'ın Kazakistan'ı konuk edeceğiz maçı, NTV ekranlarından izleyecek olan milyonlar, böylece statta da A Milliler'in yanında olabilecek.

FACEBOOK VE TWITTER HESAPLARINDAN MESAJLARINIZI YOLLAYABİLİRSİNİZ

facebook.com/ntvspor ve twitter.com/ntvspor hesaplarına yollayacağınız mesajlar canlı olarak statta bulunan Ay-Yıldızlı futbolcularımızın karşısına çıkacak.

Mesajlarınız, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yer alan reklam panolarında yer alacak ve A Milli Takım'ın kahramanları, Avrupa Şampiyonası yolunda sizlerden gelecek olan iyi niyet mesajlarıyla coşacak.

FACEBOOK'TA NTV SPOR'A ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

(facebook sayfamıza üye olmak için sayfayı beğenmeniz yeterlidir)

TWITTER'DA NTV SPOR'A ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye'nin Kazakistan'ı konuk edeceği Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı bu akşam saat 20.00'de canlı yayınla NTV'de olacak.

Önemli Not: facebook ve twitter'dan gelen mesajlar arasından olabildiğince çok seçilerek yayınlanacaktır. Kalan mesajlar da ntvspor.net adresinden yayına verilecektir. Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve destek için teşekkür ederiz.