Nazmiye'nin Nevrigül ile ilgili sözleri şoke etti: 'Ablam çok zıpladı, ölmeyi hak etti'

Zeytin ağacına asılı şekilde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nevrigül'ün arkadaşı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

22 yaşındaki Nevrigül Alan, kaybının 47. gününde bir zeytin ağacına asılı halde bulunmuştu. Müge Anlı programında, Nevrigül'ün arkadaşını ağırladı. Genç kız, "Ben Nazmiye'nin kullanıldığını düşünüyorum. Bizi Remzi'ye yönelttiler başta. Akıllı mantıklı düşününce zaten her şey ortada." ifadelerini kullandı. Müge Anlı'nın söz vermesi üzerine Bursa'daki şüpheli ölüme ilişkin düşüncelerini dile getiren genç kız, açıklamasında "Evdeki her şeyi bu söylüyordu onlara. Nazmiye'de hiçbir şey yoktu. Müge Anlı'ya çıkılacağı zaman, bir baktım Nazmiye odadan dışarı adımını atmıyor. İnsanın dikkatini çekmez mi olan olaylar? Doğan'ı da 'Ablam nerede?' diye o aramış, sormuş." ifadelerine yer verdi.

Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi!