MUSTAFA MUTLU VE ZÜLFÜ LİVANELİ'NİN GİDİŞİ İKTİDAR TEMİZLİĞİDİR!

Habertürk yazarı Umur Talu günün en çarpıcı medya eleştirilerinden birine imza attı.

Günün en çarpıcı medya eleştirilerinden birine imza atan Habertürk yazarı Umur Talu Vatan'da yaşanan deprem ve Cüneyt Arcayürek'in akla ziyan yazılarını köşesine taşıdı.

MUTLU VE LİVANELİ'NİN GİDİŞİ İKTİDAR TEMİZLİĞİDİR

AYDIN DOĞAN VATAN'I SABAH'I BATIRMAK İÇİN KURMUŞTU

Talu'nun yazısındaki Vatan gazetesinin geçmişi ve kuruluş amacı için yapılan hatırlatmalar da dikkat çekti. Talu gazeteyi "Vatan, patronu hapse girmiş, güçsüz düşmüş Sabah'ı batırmak için, Doğan Grubu'nun Sabah kadrosuna bir gecede "yeni Sabah" diye kurduğu gazeteydi." diyerek yerin adeta dibine soktu...

Talu "İki zihniyet, tek eziyet!" başlıklı yazısında şöyle dedi:

DIŞLAMACI, temizlikçi zihniyet bir ötekiyle yarışıyor. Eskiden biri güçlüydü; epeydir diğeri.
Medyada iktidar temizliği sürüyor. Vatan'da Mustafa Mutlu kazındı; Zülfü Livaneli bu yüzden istifa etti.
Vatan, patronu hapse girmiş, güçsüz düşmüş Sabah'ı batırmak için, Doğan Grubu'nun Sabah kadrosuna bir gecede "yeni Sabah" diye kurduğu gazeteydi.
Şimdi rakibi bırak "kan kardeş" olmuşlardır artık! O kartel arsızlığı da iğrençti, bu iktidar kazıması da! Bir de başörtüsü kovalayanlar var. Allah daha uzun ömür versin ama az da muhakeme versin, Cüneyt Arcayürek'in meşum yazısından sonra ODTU'de de PAF takımı çıkmış sahaya; kayda gelen başörtülü kızlara hakaretle.
Bakın, düşmanlıklar ardında ortaklık ne çok.
Dışlama ve hakaretten şikâyet eden, kendi eline, diline sahip olabiliyor mu ki! Yine de, özellikle gençler olgunlaştı, başörtüsü kovalayan artık çok kalmadı; "öteki"ni kovanlar ise maşallah!