MÜSİAD FUARI VE IBF'NIN AÇILIŞINI BAŞBAKAN ERDOĞAN YAPACAK! (MEDYARADAR-ÖZEL)

MÜSİAD Fuarı ve Uluslararası İş Forumu'nun (IBF) açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Yurtdışından 5 bini aşkın işadamının katılacağı MÜSİAD Fuarı ve Uluslararası İş Forumu’nun (IBF) açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl 14. kez düzenlenecek olan MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) son yılların en büyük iş buluşmasına sahne olacak. MÜSİAD Fuarı ve IBF için gelecek 5 bini aşkın yabancı işadamı Türk işadamları ile işbirliği ve ortaklık fırsatları arayacak.

CNR Expo Center’da 11 – 14 Ekim tarihlerinde düzenlenecek MÜSİAD Fuarı ve IBF’in açılışı, 11 Ekim 2012 Perşembe günü saat 09:00’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

5 Bin Kişilik Portatif Oditoryum İnşa Edildi

Fas Başbakanı Abdulilah Benkiran’ın yanısıra Afro-Avrasya ülkelerinden 30’u aşkın bakanın katılacağı açılış için CNR Expo Center’da yer alan HALL II’de 5 bin kişilik oditoryum inşa edildi. Ayrıca gelen misafirlere, 80 metrelik İnteraktif Watch Out ekran sistemiyle görsel bir şölen izlettirilecek.

İKT Ülkelerinde Ekonomide ve Siyasette Yükselme Zamanı

Açılışın öncesinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın moderatörlüğünde, IBF Kongresi’nin ilk paneli “İKT Ülkelerinde Ekonomide ve Siyasette Yükselme Zamanı” konusuyla gerçekleşecek. Panelde

Sanayi ve Dış Ticaret Bakanı Hatem Saleh, Malezya Uluslararası Ticaret ve Sanayi Bakanı Yb Dato’ Sri Mustafa Muhammed ve İslam Kalkınma Bankası (ISDB) Başkanı Ahmed Muhammed Ali EL Madani birer konuşma yapacak.

MEDYARADAR-ÖZEL