Muhalefetin olası adayı ile ilgili çarpıcı araştırma! Mansur Yavaş’la ilgili detay şok etti…

Sosyo Politik Saha Araştırmaları Merkezi’nin bu ayın başında yaptığı seçim anketine göre, AK Parti’nin oyları erimeye devam ediyor, MHP baraj altı kalıyor. Öte yandan muhalefetin Cumhurbaşkanı adaylığı için geçen isimlerle ilgili ortaya çıkan oran ise dikkat çekti.

Sosyo Politik Saha Araştırmaları Merkezi, 1-4 Nisan 2022 tarihleri arasında gündeme ve seçmen eğilimine dair Türkiye genelinde yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı.

İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Bursa, Konya, Mersin, Samsun, Antalya, Erzurum, Ağrı, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak, Van ve Adıyaman kentlerini kapsayan ankete 2 bin 10 kişi katıldı. Hata payı yüzde 3 güven aralığı yüzde 98 olarak açıklanan anketin yarısı yüz yüze, yarısı da bilgisayar destekli gerçekleştirildi.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Uğur Dündar’ın verdiği o röportaj delil oldu!