Miss Turkey güzeline cinsel saldırı olayı! Eski sevgiliden dikkat çeken sözler!

2016 yılında İstanbul Kilyos'ta model sevgiliye cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen T.K hakim karşısına çıktı. Miss Turkey yarışmasına da katılan 25 yaşındaki model Dilara Kurşun'a cinsel saldırıda bulunmadığı, saçının teline bile dokunmadığını söyleyen T.K. ''Hiçbir şekilde 'Sen bana aitsin' demedim. Bluzunu ben yırtmadım. Ceketi kalın, fermuarı kapalıydı. Aynı evde birlikte yaşıyoruz. Cinsel saldırıda bulunmam hayatın olağan akışına aykırı'' diyerek suçlamaları kabul etmedi.

Kilyos'ta 2016 yılında Miss Turkey yarışmasına da katılan 25 yaşındaki model Dilara Kurşun'a birlikteliklerinin devamı konusundaki tartışma sonrasında cinsel saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen T.K'nin yargılanmasına başlandı. Sanık T.K. birlikteliklerinin suç tarihine kadar devam ettiğini iddia ederek "Saçının teline dahi dokunmadım" dedi.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Uğur Dündar’ın verdiği o röportaj delil oldu!