Memur ve emekliye büyük zam geliyor! İşte zamlı maaş tablosu, tek tek hesaplandı

Refah artışı için Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in önünde öncelikli olarak 3 madde yer alırken, memur ve emekli maaşı zammı ise gündemdeki sıcaklığını koruyor. Merkez Bankası Ekim ayı enflasyon beklenti anketi sonuçlarını yayımlanırken emekli ve memur maaşları için ipucu sayılacak veriler ortaya çıktı. Buna göre emekli maaşı zammı, memur enflasyon farkı ile maaş hesapları değişti. İşte merak edilen o maaş tablosu…

Emekli ve memur maaşları için geri sayım başladı. Emekli zammı 15 milyonu aşkın vatandaşı, memur maaş zammı ise yaklaşık 4 milyon kamu görevlisini ilgilendirirken, ekonomi yönetiminden gelen 'Kimse enflasyona ezdirilmeyecek' açıklamaları heyecanı ikiye katladı. Emekliye zam ve memur maaş düzenlemesinin kapsamlı bir bütçe çalışması ile yapılacağı belirtilirken, hazırlıklarda gaza basıldı.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!