Meltem Miraloğlu'ndan o gazeteciye hapis talebi

Kendisinden 48 yaş büyük olan Amerikalı Patrick ile evliliğinde inanılmaz iddialar ortaya atılan oyuncu Meltem Miraloğlu, o gazeteci için zorlama hapis talebinde bulundu.

Meltem Miraloğlu, 3 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği gerekçesiyle, Onur Akay hakkında zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verilmesi için mahkemeye başvurdu.

Yıllar önce yayınlanan ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Meltem Miraloğlu, geçen sene kendisinden 48 yaş büyük olan Patrick isimli Amerikalı ile evlenmişti. Miraloğlu'nun evlilik haberini basına duyuran Onur Akay'dı. Daha sonra Miraloğlu, evliliği hakkında magazin programlarında yorum yapan ünlü sanatçı Onur Akay'a, üç ay süreyle konuşma yasağı getirmişti. Miraloğlu şimdi ise, 3 ay süreyle uzaklaştırma ve koruma tedbiri kararını ihlal ettiği gerekçesiyle Onur Akay hakkında zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verilmesi için, avukatı aracılığı ile mahkemeye başvurdu. Mahkeme zorlama hapsine tabi tutulmasına karar verirse, Akay 3 gün hapis yatacak.