Meizu M10, kutudan çıkıyor? Tasarımı nasıl?

Bugünkü videomuzda Meizu'nun giriş seviyesi yeni telefonu M10'u inceliyoruz. Rakiplerine oranla tasarımı nasıl? Meizu kalitesi bu cihazda da devam ediyor mu? Hepsinin cevabını videomuzda bulabilirsiniz.

Meizu M10 modeli ofisimize ulaştı. Ülkemizde 1399 TL'lik satış fiyatıyla listelenen model giriş seviyesinde özellikler sunuyor.

Meizu M10 özellikleri neler?

Polikarbon bir kasa yapısına sahip cihazın arka bölümünde üçlü bir arka kamera sistemi ve parmak izi sensörü bulunuyor. 6.5 inç boyutlu geniş bir ekran sunan Meizu M10 modelinde 720p HD+ çözünürlüklü IPS LCD panel kullanılıyor.

Gücünü MediaTek Helio P25 işlemcisinden alan cihazda 3 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunuluyor. Kamera tarafında ise arka bölümünde 13 MP + 2 MP + 2 MP olmak üzere üçlü bir sistem kullanılıyor.

Ön tarafta ise 8 MP'lik bir ön kamera bulunuyor. Son olarak modelin 4000 mAh kapasiteli bir pile sahip olduğunu da belirtelim. Telefonun kutusundan neler çıkıyor? Oldukça sade bir kutu içeriği olan modelin kutusundan şarj kablosu, şarj adaptörü ve SIM iğnesi çıkıyor.

Kılıf veya kulaklık gibi aksesuarlar kutu içeriğinde yer almıyor.