Mehmet Barlas'tan ünlü çiftin boşanma kararına yorum: Bill Gates tekin bir adam değil

Microsoft'un kurucusu Amerikalı milyarder Bill Gates ve eşi Melinda Gates, boşanma kararı aldı. Bu gelişmenin yankıları sürerken, Mehmet Barlas da konuya dair yazdı.

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas bugünkü yazısında, Microsoft'un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates'in evliliklerini bitirme kararıyla ilgili olarak, "Acaba Melinda, eşi Bill Gates’e ‘Bu saçmalıklara artık son ver’ mi dedi?" diye sordu. Barlas, Bill Gates'in tekin bir adam olmadığını savundu.

Barlas, "Mesela bu aşı meselesi, Bill Gates'in dünya tıbbına armağan ettiği bir şey mi ve aşının nihai amacı kısırlık yaratarak dünya nüfusunu azaltmak mı? Ayrıca Covid-19'un üretildiği Çin'deki laboratuvarda Bill Gates'in hissesi var mıdır? Uçaklarla uzayı toza bulayıp güneş ışınlarının dünyaya gelmesini önleyerek küresel ısınmaya karşı önlem almak benzeri uçuk teorileri üreten Bill Gates, bu fikri cüreti servetinden mi alıyor? Ya da yapay ete dünyayı yönlendirmek gibi projelerinde satın aldığı arazilerin rolü ne olacak?" sorularını sordu.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN