MasterChef'te ikinci ceketin sahibi belli oldu! Final heyecanı için nefesler tutuldu

MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlar. Pazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken bu akşam ikinci ceket için ter döktü. Yarışmacılar ilk etapta zerdeçal ve yeşil zeytinin ön planda olduğu kreatif tabaklar çıkardılar. Öte yandan ikinci ceketin sahibi belli oldu.

"MasterChef ikinci ceketi kim aldı? 26 Aralık MasterChef'te ikinci ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu?" sorularının yanıtı yarışmanın tutkunları tarafından araştırılıyor. Büyük finale yalnızca bir adım kalırken bu hafta her gün bir yarışmacı ceket giyecek. Kalan iki yarışmacı ise elenerek MasterChef hayallerine veda edecek. Heyecanlı anlar için geri sayım başlamışken ikinci ceketin sahibi olan yarışmacı adını Masterchef finalisti olarak yazdırdı.

Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Dayakçı işadamına hapis talebi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Akpınar ve Toroğlu yaş sınırına takıldı! Emekliye zam yapılsaydı seçim sonuçları ne olurdu?